Pakujdesija i kushtoj / E vuri në gjumë e iku në tualet, qeni i merr jetën djalit 12 ditësh/ Nëna ta prek z emrën: E mbajta në krah, merrte frymë pastaj…

Pakujdesija i kushtoj / E vuri në gjumë e iku në tualet, qeni i merr jetën djalit 12 ditësh/ Nëna ta prek z emrën: E mbajta në krah, merrte frymë pastaj…

Një djalë i vogël vetëm 12 ditësh ka h umbur jetën, pasi u ka fshua nga qeni që nëna dhe babai i tij mbanin në shtëpi. Nuk dihet pse qeni e bëri këtë gjë, pasi ai ka qenë shumë i dashur dhe nuk ka qenë i e gër. Nëna e tij tregon se djali i saj Elon ishte ende gjallë, kur ajo thirri ambulancën. Me l ot në sy nëna ka treguar momentet e fundit të djalit të saj të vogël. Ajo tha:

E mbajta në krah, ai merrte ende frymë. Në m omentin kur qeni e kishte bërë këtë gjë, gruaja kishte qenë në tualet kurse burri ishte jashtë në oborr me fëmijën tjetrët. Kurse të voglin, ajo e kishte lënë në gjumë. Prindërit hu mbën djalin e tyre, por tani edhe do të he tohen, pasi thuhet se kanë qenë të pakujdeshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *