Zogu EbabiI Është Gjetur Përsëri Mbi Qabe?!

Zogu EbabiI Është Gjetur Përsëri Mbi Qabe?!

Zogu Ababil është gjetur përsëri mbi Qabe?!Nje shpend (zog) qe dyshohet te jete i lloit Ababil, thuhet se eshte zene ne hapesiren e Mekkes.Nga historia Islame ka tregime qe thuhet: “Kur Ebrehaja, mbreti i Jemenit dhe Etiopisë ia msyu pushtimit të Mekës, me të vetmin qëllim që ta rr’ënonte Qaben, All-llahu dërgoi një tufë zogj Ababil-ësh për ta shk’atërruar ush trinë e tij.”
Një Ababil i njëjtë është parë përsëri mbi Mekë.Allahu e din me se miri se sa eshte e veretet kjo tanime qe ka ndodhe!
Allahu na ruajt nga cdo e keqe ne kete bote dhe na falt ne boten tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *