Edukatorja i bëri mbesën 1 vjeçe për spitaI, gjyshja shqiptare: Nuk merrte frymë, ka në trup…(Video rrëqethëse)

Dh unimi i fëmijës 18-muajsh në kopshtin privat në lagjjen periferike numër 8, “Çezma e Ferres” në Durrës ka tro nditur opinion publik.

Nga nesër nisin punën disa çerdhe private në Prishtinë – Lajmet e Fundit!

Ishte nëna e vajzës, Merita, ajo që denoncoi në polici rastin, ku u procedua pronari i kopshtit privat 61-vjeçari Gëzim Dervishi, ndërkohë policia e bëri rastin publik vetëm një ditë më parë.

Ndërkohë gjyshja e vajzës ka rrëfyer për Dosja.al se vajza erdhi në shtëpi e dhu nuar ditën e shtunë.

Ajo tregoi se ishte e dyta ditë e çerdhes, kur vajza iu mbërriti në shtëpi me shenja dhu ne të dukshme në fytyrë edhe në trup. Gjyshja thotë se dyshon që njëra prej edukatoreve të ketë ushtruar dh unë ndaj mbesës së vogël.

“I merrej fryma kur erdhi. Nuk e dimë kush na e rr ahu vajzën, vajza erdhi e rr ahur. E kishte god itur në faqe në fyt, i ka akoma në kurriz gishtat. Ja ku është dhu nuar vajza. Ja shikoni shenjat, që të shtunën. E dyta, unë dyshova tek kjo edukatorja që kemi në lagje. Kishin vetëm dy ditë që e kishin çuar në kopësht, la e lanë me 60 mijë lekë, se në fillim na thanë 80 mijë. Nuk di gjë tjetër unë për atë burrin, atje ishin dy edukatore dhe një pastruese. “, u shpreh gjyshja e vajzës.

E mit ura jeton me nënën e saj dhe gjyshen në kushte të rënda ekonomike, pasi prindërit e vogëlushes janë të divorcuar. Tre fryme jetonin në një apartament me qera në katin e tretë e mbaheshin vetëm me pagën e nënës së fosnjes ndërsa ishin shumë të f rikësuara, per te dalë para kamerës. Edhe banorët e pallatit kanë mbetur të sho kuar nga dh una e ushtruar ndaj një fëmije 18 muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.