Edukatorja shqiptare bën për spital vajzën 1 vjeçe, pronari i thotë nënës: Sa para do të mos tregosh

Një edukatore ka dh unuar një vajzë 18-muajshe në çerdhe, ndërsa rastin e ka de non cuar nëna e saj. Ng jarja ka ndodhur në Durrës, në çerdhen në lagjen nr. 8, pranë Spitalit Rajonal.

Rregullat e reja që duhet të zbatohen në kopshte dhe çerdhe nga 1 qershori – Portali Shkollor

Sipas GazetaReforma.com, po licia ka p roçeduar penalisht pr onarin e çerdhes, G.D., 61 vjeç.

Mësohet se ky i fundit i ka hedhur në fytyrë nënës së vajzës një kartëmonedhë 5 mijë lekëshe, në mënyrë që kjo e fundit të mos bënte de nonci min.

Vajza 18-muajshe ka patur shenja dhe të nx ira në trup, duke pë suar njëkohësisht edhe tra umë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *