Ekskluzive / Grenell shpërndan video duke ngrënë e kënduar me serbët: Natë e mahnitshme në Beograd

Ekskluzive / Grenell shpërndan video duke ngrënë e kënduar me serbët: Natë e mahnitshme në Beograd

I dërguari i posaçëm i administratës Trump për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, e ka quajtur “të m ahnitshme” mbrëmjen që e ka kaluar në Beograd, ku ka darkuar me krerët e këtij shteti.

Në një video që ka shp ërndarë Grenell në Twitter shihet një at mosferë e ngrohtë e me buzëqeshje të shumta në darkë me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe anëtarët e delegacionit serb dhe amerikan. “Serbët dhe amerikanët në Beograd këndojnë për Alabamën dhe V irginian Perëndimore, natë e m ahnitshme”, ka shkruar Grenell. Ndryshe, Grenell së bashku me delegacionin e SHBA-së ka vizituar të hënën Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *