Ekskluzive / Kryeministri Hoti jep lajmin e shumëpritur për qytetarët e Kosovës

Ekskluzive / Kryeministri Hoti jep lajmin e shumëpritur për qytetarët e Kosovës

Kryeministri Hoti vjen me një lajm të madh për qytetarët e Kosovës për pakot.Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka thënë se fondi prej 87 milion eurosh tashmë është aktiv dhe në dispozicion të qytetarëve. Ai në një postim në F acebook ka bërë të ditur se nga java e ardhshme do të nisin me shpë rndarjen e 60 milionë eurove. Hoti po ashtu tha se deri në fund të vitit do të shpërndahen gjithsej 87 milionë euro. Postimi i plotë:

#Rimekembja po ndodhë! Fondi prej 87 mil € tashmë është aktiv dhe në dispozicion të qytetarëve dhe bizneseve. Nga java e ardhshme nisim me shpërndarjen e 60 mil €, ndërsa deri në fund të vitit do të shpërndahen gjithsej 87 mil € që i kemi aprovuar në Qeveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *