Emisari Grenell tregon nëse i është rikthyer ka nceri, publikon rezultatin e analizave

Emisari Grenell tregon nëse i është rikthyer ka nceri, publikon rezultatin e analizave

Emisari Special për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell ka kryer kontrollën rutinore 3 mujore për kan cer. Ai ka publikuar një fotografi në profilin e tij në Instagram ku ka treguar se pas kontrollave mjeku i ka kumtuar lajmin se funksionimi i gjakut të tij është në rregull.Grenell ka qenë i prekur nga ka nceri në gjak dhe tash e shtatë vjet ai është shëruar.

“Sot ishte muaji i tretë i verifikimit të Ka ncerit. Pas shtatë vjetëve është akoma str esuese të testohesh, frika se Ka nceri i gjakut do të rikthehet është e vërtetë. Sot dëgjova fjalët magjike që erdhën nga superheroi doktor “funksionimi i gjakut tuaj është i qetë”. “Unë e dua gjakun e qetë. E u rrej k ancerin. Jam falënderues që akoma jam pa ka ncer”, ka shkruar Grenell në rrjetin social Ins tagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.