Epo thuajini lamtumirë diabetit në vetëm me këtë recetë me 3 përbërës

D iabeti është një sëmu ndje shumë e zakonshme që ka prekur tashmë një masë të madhe njerëzish. Ai ndodh për shkak të prodhimit të ulët të insulinës dhe funksionimit jo të duhur të saj të prodhuar në trup. Sasia e tepërt e sheqerit, faktori gjenetik dhe jeta sendetare janë disa nga faktorët ndikues të kësaj
së mundjeje të rëndë. Di abeti ndahet në atë të tipit 1, ku pankreasi nuk prodhon insulinë mjaftueshëm dhe në atë të tipit 2 ku trupi nuk prodhon insulinë dhe nuk reagon ndaj saj. Simptomat kryesore të di abetit përfshijnë:

Lodhje, Humbje të pashpjegueshme peshe, Pr obleme me shikimin, Etje, Uri, Urinim të shpeshtë. Di abeti duhet të mbahet gjithmonë nën kontroll në mënyrë që të shmangni shqetësimet e tjera që mund të shkaktojë në shëndet. Sheqeri i tepërt dhe i papërpunuar në trupin tuaj për shkak të rezistencës së insulinës mund të ngushtojë dhe të ngurtësojë arteriet, duke shk aktuar pr obleme me z emrën dhe sistemin k ardiovaskular.Ai gjithashtu mund të shkaktojë së mundje të mëlçisë, pasi mëlçia detyrohet të bëjë ‘punë shtesë’ në mënyrë që të përpunojë sheqerin. Ka trajtime të caktuara për di abetin dhe shumica e njerëzve përdorin ato që zakonisht janë të rekomanduara nga mjekët. Ka ilaçee në varësi të llojit të di abetit që keni, por të gjitha ato mund të ofrojnë një zgjidhje të përkohshme që nuk mund të zgjasë gjatë.

Por, ju mund të provoni alternativat natyrale sepse mund të jenë më efektive dhe më të lira. Është një recetë me 3 përbërës që ju ndihmon të shpëtoni nga di abeti shumë lehtë, në krahasim me efektet anësore të ilaçeve. Përbërësit:2 shkopinj kanellë, 1 lugë gjelle karafil, 5 litra ujë mineral. Udhëzime: Hidhni ujin në një enë të madhe dhe më pas shtoni edhe përbërësit e tjerë. Mbulojeni enën me kapak dhe vendoseni në frigorifer për rreth 5 ditë. Pas kësa pija është gati për t’u përdorur. Duhet të konsumoni 100 ml çdo mëngjes me stomak bosh. Shënim: Pas përfundimit të përzierjes duhet të bëni 15 ditë pushim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.