lku për të blerë dru për dimër, por blerësi u shokua kur e pa kamionin brenda /Video

Iku për të blerë dru për dimër, por blerësi u shokua kur e pa kamionin brenda /Video

Tash kur po ofrohet edhe stina e vjeshtes shumica kanë hallin e ngrohjes gjatë stinës së dimrit.

Por edhe pse gjendja e vështirë ekonomike dhe vështirë të ndahen mjete për të siguruar drutë për ngrohje mund të ndodh edhe të befasohesh kur i blenë ato, Një befasi e tillë i kishte ndodhur edhe një qytetari i cili në rrjetin social facebook ka postuar këtë befasi.

Ai kishte paguar që ti sjellnin 10 metra dru por kur ato i janë sjellë në shtëpi doli se ishin vetëm 5 metra.

Bëhet e ditur se kjo i kishte ndodhur vitin e kaluar por tani kur është aktuale furnizimi me lëndë djegëse ka bërë videon publike, transmeton Gazeta NewBorn.

Por si duket kjo nuk ka ndodhur rastësisht. Flitet se shitësit e drurit këtë shpesh e bëjnë kur kontraktojnë lëndë djegëse me institucionë publikë e ku zakonisht edhe shkarkimi bëhet pa ndonjë mbikqyrje.

Shpesh ka pasë raste kur institucionet e sidomos shkollave u ka rënë që të mbesin para kohe pa lëndë djegëse.

Si duket ky shitës e ka gabuar adresën. Qytetari e ka bërë publike videon në rrjetet sociale? NDIQNI VIDEON >>

Leave a Reply

Your email address will not be published.