Erdogan deklarata e fortë: Ky shtet është k ërcënim i madh për paqen rajonale

Erdogan deklarata e fortë: Ky shtet është k ërcënim i madh për paqen rajonale

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan i ka dalë në krah Azerbajxhanit për k onfliktet e fundit të këtij shteti me Armeninë. Ai ka thënë se Armenia është kë rcënimi më i madh për paqen.

Ai ka njoftuar në Tw itter se Turqia qëndron plotësisht pranë Azerbajxhanit dhe u a nkua për “standardet e dyfishta” të komunitetit ndërkombëtar duke mos d ënuar agr esionin armen. “Komuniteti ndërkombëtar, i cili nuk ka qenë në gjendje të japë përgjigjen e nevojshme ndaj agr esionit pr ovokues të Armenisë, po tregon edhe një herë standardet e dyfishta”, shkruan Erdogan në Tw itter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.