Falemiderit o Zot: Po te mos ishte kjo recete une nuk do te isha sot ne kembe. Keto 2 perberes rigjeneruan kembet e mia

Falemiderit o Zot: Po te mos ishte kjo recete une nuk do te isha sot ne kembe. Keto 2 perberes rigjeneruan kembet e mia

Këmbët janë padyshim një ndër pjesët më të rëndësishme të trupit. Prob. lemet me të janë të zakonshme dhe shpesh dh imbja e tyre bëhet shumë e rrez. ikshme. Ajo mund t’ju pengojë të ndiqni proceset dhe aktivitetet jetësore të përditshmërisë tuaj.

Por, ju nuk keni pse të v uani më nga dh imbja e tyre. Mund ta eli. minoni atë shumë thjeshtë me këtë recetëJu duhen:

1patëllxhan mesatar,

1 litër ujë.

Udhëzime:

Lani patëllxhanin, prejeni në feta dhe hi dhini në një enë me ujë të valuar. Më pas largojini fetat e patëllxhanëve pasi uji është ftohur. Hidhni 760 ml të këtij lëngu në një enë të pastër dhe vendoseni në frigorifer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.