FiIIuan me brohoritje anti shqiptare. Kur u ndaIën dasmorët shqiptarë për t’i qeruar hesapet, ikin me të katra

Edhe këtë fundjavë “komitat”, tifozët ultras të klubit Vardar, të njohur si nacionalistë ekstrem, kanë bërë probleme rrugëve të Shkupit. Ka rastisur të takohen rrugës me krushqit shqiptarë që kanë bartur flamuj kuq e zi dhe kanë bërtitur “shqiptar i mirë është shqiptari i vdekur”. Burrat shqiptarë kanë ndalë makinat dhe kanë dal për t’i qeruar hesapet me ata që kërkojnë shqiptarin e vdekur, por huliganët ia kanë mbathur me të katra. Huliganët maqedonas vazhdojnë me gjuhën e urrejtjes, derisa institucionet përkatëse ende janë në “pozicion jashtë loje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.