Foshnja 6 muajsh i bukur si drita jep shpirt në çerdhe/ Nëna rrëqeth me rrëfimin: Unë sa të jem gjallë do kërkoj drej tësi sepse…

Foshnja 6 muajsh i bukur si drita jep shpirt në çerdhe/ Nëna rrëqeth me rrëfimin: Unë sa të jem gjallë do kërkoj drej tësi sepse…

Historia e kësaj nëne ta prek zemrën, ajo ende kërkon drejtë si. Foshnja e saj 6 muajshe d ha shpirt në çerdhe.
E ditur bëhet se djali i saj e dha fr ymën e fu ndit në dj epin e tij në çerdhe. Nëna e saj kërkon akoma dre jtësi, sepse thotë se fa jin e kanë edukuatoret. Ato nuk u kujdesëshën si duhet për djalin e saj.

Michael Carter Donnell, një djalë gjashtë muajsh, v d iq në kopësht. Gabrielle Garcia, nëna e saj po kërkon që të bëhet drejtësi akoma edhe pas shumë vitesh.

Ajo ka thënë:
Djali im nuk u rrotulla kur flinte dhe ai volli dhe u m byt në të vjella, ato nuk u kujdesën për të. Unë u thashë atyre që ta linin djalin të rrotullohej, por ato nuk e kishin lënë të rrotullohej.

Nëna e tij thotë se derisa sa të jetë gjallë, do të vazhdojë të kërkojë drejtësi për djalin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.