Fqinji i kapi me zor vajzën 5-vjeçare , babai të rënqeth shpirtin: l pashë mbathjet dhe…

Programi “Historia ime”, në Tv Klan startoi ditën e sotme punatën e parë të sezonit të dytë. Para dy muajsh, lajmi se një fëmijë 5-vjeçar u ng acmua seks ual isht nga fqinji 48-vjeçar tronditi vendin.

Ishin familjarët e të miturës ata që den oncuan rastin në p olici, pas rrëfimit të vetë fëmijës. Ditën e sotme, i ftuar në studio ishte babai i 5-vjeçares, i cili rrëfeu për herë të parë gjithë ngjarjen dhe mënyrën se si mësoi lajmin e hidhur.

Babai i vogëlushes u shpreh se ishte nëna e vajzës ajo që kuptoi gjithçka dhe pas bisedës me vajzën arritën të mësonin çfarë i kishte ndodhur.

Mirela Milori: Çfarë ndodhi 2 muaj më parë, në 22 Qershor mos gaboj?

Babai: Po, para dy muajsh, ajo kohë ka qenë. Unë faktikisht nuk kam qenë në shtëpi në atë moment. Kur shkoj në shtëpi nga ora 4 pasdite. Shkoj në shtëpi shikoj nusen të shqetësuar, po qante. U habita, thashë çfarë ka ndodhur. E pyes: Çfarë ke? Më tha nuk është gjë e mirë ta them. Çfarë ke i thashë, fol.

Filani më tha ka kapur vajzën e vogël, e gënjeu, e mori në shtëpi. Vajza nuk i kishte treguar ashtu siç duhej dhe më pas pa mba thjet që i kishte… Edhe aty dyshoi ajo dhe tha që filani, e tha me emër. Çfarë thua i thashë, u bëra gati ta takoja. Ajo tha mos ik, se nuk është tek shtëpia, se vajta unë dhe nuk është.

Vajta unë tek shtëpia e atij personit, dera mbyllur. S’po besoja faktikisht, e mora çupën me të gënjyer që të më tregonte ndonjë gjë. Ajo po qante kishte d himbje. Edhe i thashë të keqen babi, çfarë ke ti, ku ishe? Që ta gënjeja të nxirrte ndonjë fjalë. Edhe më tregoi disa gjëra ek streme që nuk mund t’i them. Aty i thashë nuses bëhu gati të vemë në spital, t’i bëjmë një kontroll ta shikojmë.

Tha doktori çfarë keni? I thashë më ka ndodhur një hall dhe i thashë. Më tha doktori: Këtë punë nuk e bëj unë dot vetëm, duhet të mblidhemi këtër doktora këtu dhe do ta shikojmë këtë gjë. Ti duhet të lajmërosh po licinë tha

Leave a Reply

Your email address will not be published.