Godet ashper Kastriot Miftaraj: EIvis Naçi është mashtrues ordiner, keqpërdor paratë e Shqiptareve..!

Godet Kastrit Miftaraj: EIvis Naçi është mashtrues ordiner, keqpërdor paratë e Shqiptareve..!

Hoxhë Elvis Naçi zgjodhi emisionin e Shpëtim Deskut, drejtuesit të emisionit “N’ Kosove Show”, për të treguar për pu blikun e gjerë shtëpinë ku banon. Dhe me këtë rast tregoi banesën e tij të vjetër familjare të kohës së k omunizmit, në Rrugën “Ali Demi”, në Tiranë, të përbërë nga një dhomë e një kuzhinë. Në fakt, ky apartament dhe ai përballë tij, janë në pronësi të vëllait të Hoxhë Elvisit.

Hoxhë Elvisi jeton në këtë shtëpi trekatëshe (vilë) që shikoni në fotografi, në zonën e quajtur “Fresku” në Tiranë, në anë të Xhamisë së Artë. Në këtë xhami Hoxhë Elvisi bën tani videot me ligjërata për xhematin e Yo utube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.