Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet fare, i bën foshjave dhuratën e madhe..!

I pazakontë është rasti i një shqiptareje, e cila ka lindur gjashtënjakë.

Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë.

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.

Nga sp itali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.