Gurët e gjallë< të Rumanisë: Rriten dhe shumohen sa herë që bie shi

SubhanAllah >Gurët e gjallë< të Rumanisë: Rriten dhe shumohen sa herë që bie shi Në natyrë ka fenomene të ha bitshme dhe shumë të çu ditshme, të cilat edhe na bëjnë të mendojnë shumë se si është e mundur të ndodhë një gjë e tillë, transmeton Gazeta Metro. Shembull int eresant janë edhe gurët e quajtur ‘Trovanti’. Këta gurë mund të duken të thjeshtë, por në fakt ata rriten, marrin frymë dhe lëvizin. Ky fenomen është vërejtur dekada më parë në qytetin e Kostestit dhe tash e disa vite po del të jetë atr aksion për njerëzit. Emri i tyre ‘Trovanti’ vjen nga rumanishtja që do të thotë ‘gurët që rriten’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.