Habit lnfermierja tregon sekretin se si të kaloni k.virusin për 24 orë : Dje dola pozitive ndërsa sot negative, ja se si

Nje Infermiere e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, Shqipe Kadriu, ka bërë një postim në rrjetin e saj social, ku tregon se si mund të kaloni koronavirusin për 24 orë.

Ajo tha se brenda dy ditëve bëri dy teste, dhe mori dy përgjigje të ndryshme, një pozitive dhe një negative.

Kadriu shprehet se kur bëri testin e parë nuk tregoi se ku punonte dhe doli pozitiv. Të nesërmen pasi u rikthye në punë, bëri sërish testin dhe doli negative.

“Receta për me kalu per 24 ore: e bëra testin pardje; nuk e shkruva ku punoj, dola pozitiv; me thirrën në punë dhe ma banë edhe një dhe shkruan ku punoj.

Sot në mëngjes isha negativ; Zotin e kam dëshmitarë që andej nuk di a mu gëzu sepse emocionet më janë pështjellu, tash s’po di a jam pozitiv apo negativ ose ne mes diku, Zoti e boftë hajr ”, ka shkruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.