Historija e dhimbshme e plakut shqiptar, tregon se çfarë e d etyruan serbët

Historija e dhimbshme e plakut shqiptar, tregon se çfarë e d etyruan serbët

Në kohën e l uftës në Kosovë, çetnikët serbë me në krye kryekriminelin Sllobodan Millosheviq e kishin d etyruar një të moshuar shqiptar që të flas k eq për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Gjatë një interviste të r ealizuar me dh unë, serbët e u dhëzojnë shqiptarin që të shprehet se UÇK-ja në Reçak është në fakt ajo që po kryen kr ime.

“Çfarë po bëjnë ata, UÇK në fshat, fol”, dëgjohen ushtarët serbë ndërsa e u dhëzojnë të moshuarin shqiptar të flasë në gjuhën serbe. Pamja e dh imbshme e plakut fisnik shqiptar i cili r efuzon të flas k eq për UÇK-në dhe shqiptarët do të mbetet pa dy shim një imazhet më të tme rrshme të asaj që r egjimi gj enocidal i Millosheviqit bëri në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.