Hulumtuesit e NASA-s jepin al armin: Dielli do të lindë nga Perëndimi!

Shumë media të njohura botërore kanë njoftuar ditën e sotme se nuk e është e largët dita kur Dielli do të lindë nga Perëndimi dhe jo nga Lindja.

Duke cituar burimeve brenda N ASA-s, “Dai ly M ail” apo “Hu ffington Post” r aportojnë se planetin tonë e pret një ndryshim i madh.

Revista amerikane ”Live Sc ience” thekson se p oli mag netik nuk është aq i fuqi shëm sa ka qenë në të kaluarën dhe është do bësuar për dhjetë herë më shumë, dhe se ky do bësim ka marrë për masa më të mëdha këto gjashtë muajt e fundit.

Për p asojë do Dielli do të lindë nga ana Perëndimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *