I ati dhe nëna e çuan vajzën në kopësht ta mësonte/ Mësuesja bën për spital 5-vj eçaren me aftësi të kufizuara

I ati dhe nëna e çuan vajzën në kopësht ta mësonte/ Mësuesja bën për sp.ital 5-vj eçaren me aftësi të kufizuara

Prindërit i çojnë fëmijët e tyre në shkollë dhe kopësht për të mësuar dhe për t’u edukuar, por nuk ka ndodhur kështu në Amerikë.Mësuesja në shkollën fillore në Bluejacket-Flint Shawnee në Kansas është pushuar nga puna pasi videoja e mbikëqyrjes tregoi se ajo rr ihte një vajzë 5-vj eçare. Autoritetet thonë se Crystal Smith u përball me ak uza pe nale për inc identin. Smith shihet në kamera duke të rhequr vajzën e vogël, e cila ishte fs hehur në një raft librash në bibliotekë.

Smith e lë fëmijën të shtrirë në dysheme, pastaj kthehet dhe sh kel mon vajzën në shpinë, larg syve të një mësuesi tjetër në dhomë. Po ashtu është raportuar se vajza është me aftësi të kufizuara. Pas kësaj ngjarje janë dhënë këshilla për prindërit. Më kryesorja është që ata duhet të flasin me fëmijët e tyre se si kaluan në shkollë apo kopësht dhe t’i pyesin përditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *