I riu shqiptar bëhet viraI në rrjetet sociaIe, filmohet nga i huaji duke kruar hundën për një kohë të gjatë (Video)

Shqiptarët kudo tërheqin vëmendje, disa herë për keq dhe disa herë për mirë. Së fundmi, sipas një videoje të publikuar nga një i huaj që ka vizituar Shqipërinë, një i ri shqiptar bën atë që jo pak persona e kanë ves. I riu, i cili me siguri nuk e di që po filmohet nga i huaji, kruan hundën për një kohë shumë të gjatë. Edhe pse i huaji është duke folur me një burrë, ai sërish vazhdon, pa e ditur që po filmohet.

Ky gjest është komentuar edhe nga shumë ndjekës të të huajit, i cili është tepër i njohur pasi viziton shumë shtete të botës.

Ndiqeni videon në minutën 1:40

Leave a Reply

Your email address will not be published.