Histori interesante / Njihuni me australianin që zbuloi rastësisht se është shqiptar

Histori interesante / Njihuni me australianin që zbuloi rastësisht se është shqiptar

Një 29-vjeçar nga Australia ka rrëfyer historinë e tij prekëse sesi kuptoi që në fakt ka prejardhje shqiptare dhe nuk është australian.

Të parët e Josiha Cameroon kishin migruar në Australi në vitet e 50-ta. Gjyshi kishte humbur jetën në një aksident në vendin e punës, ndërsa gjyshja kishte përfunduar në psikiatri. Pas këtyre ndodhive, katër fëmijët u birësuan nga një familje australiane, ku edhe u rritën dhe krijuan familje. ndiqni videon me poshte

Sesi e kuptuan ata identitetin e tyre, ju mund ta ndiqni rrëfimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.