Nuk i pëIqente si e kishte bërë Zoti/ 22-vjeçarja shkon dhe fryhet: Do bëhem edhe më shumë..!

Nuk i pëIqente si e kishte bërë Zoti/ 22-vjeçarja shkon dhe fryhet: Do bëhem edhe më shumë..!

Ka shumë persona që nuk u pëlqen vetja ashtu si janë. E tillë është edhe historia e një vajze vetëm 22-vjeçe.

Ka shumë persona që nuk u pëlqen vetja ashtu si janë. E tillë është edhe historia e një vajze vetëm 22-vjeçe.

Andrea Emilova Ivanova shows of her new lips – YouTube

Andrea Emilova Ivanova një studente nga Sofja, Bullgari ka bërë injek sionin e saj të 21-të të mbushjes së buzëve me ac id hi aluronik, pavarësisht se ishte paralajmëruar nga mjekët.

Ajo ka shpenzuar shumë para këtë gjë dhe thotë se nuk do të ndalet pasi do ta fry të gjithë trupin e saj. Ka shumë që nuk e pëlqejnë pamje e saj dhe thonë se më parë ka qenë shumë herë më e bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.