Dritan Abazoviç: Nëna dhe babai i Skënderbeut kanë qenë serbë..!

Dritan Abazoviç: Nëna dhe babai i Skënderbeut kanë qenë serbë..!

Epiqendër e vëmendjes së opinionit ballkanas vazhdon të jetë Dritan Abazoviç, politikani shqtipar në Mal të Zi, i cili po llogaritet si figura kyçe për formimin e qeverisë së ardhshme. Ai si kryesues i platformës politike URA ka fituar 4 deputetë dhe është vendimtar për formimin e qeverisë, qoftë me partinë e Gjukanoviçit, qoftë me opozitën malazeze që njihet si pro ruse dhe pro serbe.

Dritan Abazoviçit së fundmi i qarkullojnë nëpër media shumë intervista, me të cilat më herët si anonimus nuk ka tërhequr vëmendje.

Ka tërhequr vëmendjen intervista e tij ku thotë se Skenderbeu ka pasur babë e nënë serbe. Abazoviç, mendon, më mirë të ketë në Ulqin përmendore të figurave paqësore sesa figura militare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.