Ja cfar ndodhi kur Musai a.s donte të shikonte Zotin…! (VIDEO)

Ja cfar ndodhi kur Musai a.s donte të shikonte Zotin…! (VIDEO)

Musai (alejhi selam) donte te shikonte Allahun, por ajo qe ndodhi me pas ngeli ne historine njerezore.Historia e Musës alejhi selam gjithashtu përmendet në Kuran. Allahu thotë në Kuran:Përmendju në Libër (tregimin për)Musain! ai ishte i zgjedhur (prej Zotit) dhe ishte i dërguar, pejgamber.

Dhe Ne e thirrëm nga ana e djathtë e kodrës Tur, e afruam për t’i folur (të dëgjojë bisedën tonë). Nga mëshira Jonë i dhamë vëllain e tij Harunin, Pejgamber. (Merjem 9:51-53)

Leave a Reply

Your email address will not be published.