Jam i sigurt nëse shkojmë në zgjedhje do t’i fitoj 50% të votave..!

Gazetari dhe njohësi i cështjeve politike në vend, Berat Buzhala, përmes një shkrimi në F acebook ka thënë se është i lumtur se Kosova më në fund e ka një kryeministër, i cili nuk ka prapa vetës mi lítantë, fund am entalístë, që janë në gjen dje me qitë pu shkë për liderin e tyre.

Ai shkruan se jo veç Kosova, por çdo shoqëri, ka nevojë për kr yeministër, e jo për të deleguar të Zotit në tokë.

Buzhala në këtë po stim mes tjerash i ka bërë thirrje kr yeministrit Hoti që të vazhdojë që të përmbahet.
Ja shkrimi i tij

Leave a Reply

Your email address will not be published.