“BUBU” Ju kujtohet vogëlushi simpatik nga filmi “Shëtitja e bebit”? Ku është ai sot dhe me çfarë merret?

“BUBU” Ju kujtohet vogëlushi simpatik nga filmi “Shëtitja e bebit”? Ku është ai sot dhe me çfarë merret?

Me siguri se ju kujtohet foshnja e bukur nga filmi i famshëm “Shëtitja e bebit”, i cili u rr ëmbye nga tre burra dhe ai disi arriti të shp ëtojë prej tyre duke iu dhënë një mësim të mirë.

E pra, pas 23 vitesh, ai vogëlush është rritur dhe tani është shndërruar në një djalë shumë s impatik.Por, ka pak fakte që mund të dini për këtë fëmijë të bukur.

Faktikisht, roli i bebes Bin u luajt nga binjakët Jacob Joseph Worton dhe Adam Robert Worton. Tani, të dy ata janë rritur dhe të bukur.“Shëtitja e bebit” ishte filmi i tyre i vetëm. Sipas disa r aporteve, Adami (majtas) tani është zhvendosur në Ontario dhe Jakob (djathtas), është pjesë e shoqërisë më të vjetër dhe më të madhe vëllazërore në muzikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *