Kjo është Bashkshortja e HaIiI Kastratit – zonjë e rëndë dhe e devotshme

Humanisti Halil Kastrati, bashkë me or ganizatën që e drejton, “J etimat e Ballkanit”, prej vitesh e kanë të shtrirë thuajse në të gjitha trojet shqiptare aktivitetin e tyre bamirës, shkruan “Kosovarja”.

Kastrati, njihet tashmë si njeriu që u del në nd ihmë njerëzve, që është gjithmonë në gadishmëri për të mbledhur mjete dhe për tu zgjatur dorën j etimëve dhe familjeve sk amnore.

Halilin, e kemi parë thuajse përherë me l ot në sy, e së fundi, duke q esh e gë zuar, pasi po e m artonte djalin e tij, shkruan “Kosovarja”.

Me këtë rast, u zb ulua edhe imazhi i zonjës së këtij zotëriu, bashkëshortes së Halil Kastratit.

Çifti, kishin g ëzim dhe dukeshin gjatë gjithë kohës në kulmin e lumturisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.