Kjo është nusja shqiptare që bëri vjehrrin për spitaI, por ajo rrënqeth me dëshminë: Ai më futi duart në…

Dy ditë më parë u bë publik lajmi se një nuse nga Lezha kishte dh unuar vjehrrin e saj. Mirëpo në një prononcim për emisionin ‘ABC e mëngjesit’ nusja i ka dhënë kthesën e papritur ngjarës. Sipas saj vjehrri është një dhu nues sistematik në familje që ka ngritur dorë edhe ndaj saj, dhe se prej vitesh dhu non të shoqen.

Qyteti im – Lezha – RTSH-Radio Televizioni Shqiptar

“Ai më ka fu tur duart në fyt dhe unë e kam sh tyrë. Kur kam shkuar te pol icia, vjehrri im ishte gër vishtur më shumë. Kur e kam deno ncuar herën tjetër desh me fut burrin në fyt. Unë e bëra pak se unë i kam thonjtë, por ai është bërë më shumë. Është shoqëri maskiliste. Unë të them të vërtetën. Vjehrra ime është dh unuar disa herë edhe në sytë e fëmijëve të mi”, thotë ajo.

Ndërsa vetë vjehrra, e mbështet variantin e nuses duke ak u zuar të shoqin për dh unë në familje.

“Kjo ngjarje ka ndodhur vetëm prej atij. Ishim te puna. Nuk i ka pas faj as djali as nusja. Ai e ka fajin. Këto kanë qenë te puna”, thotë vjehrra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.