Kjo eshte per tu marur shembull..!Kryeministri i HoIandës shkon në punë me biçikIetë, të tanëve nuk u numërohen makinat

Po bën bujë në rrjetet sociale një e diel e kryeministri holandez.

Mark Rutte kishte takim të rëndësishëm dje në Hagë ku pritej të diskutohej për masat e reja në shtetin që ai është kryeministër.

Avdullah Hoti i Holandës nuk dallonte fare nga qytetarët tjerë në asnjë aspekt, shkruan Indeksonline.

Me veshje sportive, me biçikletë mesatare, me farmerka, bluzë, syzet në kokë, dhe një kafe në dorë, Rutte shkoi në zyre të takonte kabinetin qeverisës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *