Komshiu i m err jet ën 5-vjeçarit para syve të motrave se kaIoi me biçikIetë para shtëpisë së tij, nëna rrëqeth: Shpirti im do gjej qetësi kur të…

Një 5-vjeçari në Amerikë i është marrë jeta nga komshiu i tij. I vogli ishte duke luajtur jashtë në oborr me motra e tij dhe pasi ka bërë zhurma komshiu ka dalë dhe i ka marrë jetën.

Top Hinnant

Nëna e të voglit kërkon që të vihet drejtësia në vend për djalin e saj. Ajo ka thënë se do ta bëjë gjumin e qetë kur të vihet drejtësi në vend për djalin e saj.

Nga mediat raportohet se djali i vogël Cannon Hinnant i vogël, kaloi me biçikletë para shtëpisë së komshiut dhe ai më pas e që lloi në kokë.

E gjithë kjo ngjarje e rëndë ndodhi në sy të motrave të tij, të cilat nuk munden t’i heqin nga mendja ato imazhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.