Me kujdes / Kjo vajzë mbeti pa flokë për shkak të një g abimi që e bëjnë të gjitha vajzat/ Mësoni që të mos përfundoni si ajo

Me kujdes / Kjo vajzë mbeti pa flokë për shkak të një g abimi që e bëjnë të gjitha vajzat/ Mësoni që të mos përfundoni si ajo

Por ish balerina, Diva Holland po i paral ajmëron të tjerët për rre’ziqet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort. Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të h umbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.

Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u përballë me shumë ngac’mime nga shokët e saj. Alopecia Traction është termi i përdorur për hum’bjen e flokëve për shk ak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rr ënjëve.

R aportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si hum’bje e flokëve rreth linjës së hollë.

Diva përfundimisht vendosi t’i nënshtrohet një oper’acioni për një tran’splantim të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhv endosjen e tyre në vendet ku h umbja e flokëve ishte e dukshme, sipas

Leave a Reply

Your email address will not be published.