Kujdes..!? Mos i privo veshët e tu nga dëgjimi i Kur’anit!

Mos i privo veshët e tu nga dëgjimi i Kur’anit!

Dëgjimi i Kur’anit është udhëzim për ty dhe shtim i imanit. Allahu I Madheruar thote: “(Përkujto) Kur disa prej xhindëve i drejtuam te ti që të dëgjojnë Kur’anin…”

Medito! Një besimtarë nga xhindët ka ndëgjuar një pjesë të shkurtër dhe të pakët nga Kurani dhe atë vetëm një here e ka punuar me atë që ka dëgjuar, ndersa ne e dëgjojmë atë, e lexojmë dhe e mësojmë (memorizojmë) të tërin dhe jo vetëm një herë por me radhë të tëra, por sa punojmë me te?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.