l bindur flet profesori serb : Millosheviç është gjallë, f.orcat e mëdha e mbrojnë

Velimir Abramoviq, profesor nga Beogradi, pretendon se Sllobodan Millosheviç është gjallë dhe jeton në Rusi. Sipas tij, forcat e mëdha i mbrojnë njerëzit e tyre. Ai ngre gjithashtu çështjen se kush e ka bërë obduksionin.

“Ku është Millosheviqi dhe Mira, ky çift bashkëshortor. Millosheviqi asnjë fjali gabim nuk e ka thënë . Por debatoi me disa dëshmitarë, është tallur dhe ka shkuar në Rusi. Pse ku është Millosheviqi ndoshta është në Pozharevc, kush e ka bërë atë obduksion, kush i ka konstatuar të gjitha këto.

Kuptohet e forcat e mëdha duhet ti mbrojnë njerëzit e tyre , që të tjerët të punojnë për ta. Po t’i hedhnin në miniera askush s’do të punonte. Cfarë të duhen parat nëse më vrasin. Dhe duhet njeriun ta mbroni dhe kur ta mbroni, atë të radhës si sekretin më të madh, pi kafen me Milosheviçin. A do të punosh? Si jo, ju jeni të vërtetët . Familjen e keni mbrojtur, parat i keni marrë çfarë doni pra?”, u shpreh ai për një televizion serb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.