l biri i Haradinajt dhe Gucatit pozojnë krahë njëri-tjetrit, krenarë më prindërit

I biri i Haradinajt dhe Gucatit pozojnë krahë njëri-tjetrit, krenarë më prindërit

Djali i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj kanë realizuar një foto të përbashkët, si shenjë respekti për baballarët e tyre. “Une e Gurakuçi krenarë me ju !”, ka shkruar Gëzim Gucati në llogarinë e tij në F acebook, transmeton IndeksOnline.

Vlen të përmendim faktin se nënkryetari i OVL të UÇK-së, Nasim Haradinaj do të paraqitet sot në ora 15.00 në sallën e gjy qit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë. Djali i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj kanë realizuar një foto të përbashkët, si shenjë respekti për baballarët e tyre. “Une e Gurakuçi krenarë me ju !”, ka shkruar Gëzim Gucati në llogarinë e tij në F acebook, transmeton IndeksOnline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.