l riu serb vjen në Kosovë, flet nga Prishtina para Flamurit kombëtar shqiptar

I riu serb vjen në Kosovë, flet nga Prishtina para Flamurit kombëtar shqiptar

Një video është bërë hit në rrjetin social “Tik Tok” kur një i ri nga Beogradi vendosi të udhëtonte për në Kosovë.Ai bleu një biletë për në Prishtinë (me 23 sht ator) dhe realizoi një video-mesazh në gjuhën serbe para Flamurit kombëtar shqiptar.“Jam para flamurit shqiptar. D.m.th. që me këtë gjuhë do të flas kudo që ndodhem”, është shprehur Gvinpi (nofkë në rrjetet sociale).Ai shtoi se gjëja më e rëndësishme është që kosovarët dhe serbët ta kuptojnë njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.