Lideri Erdogan: Turqia ka fuqinë politike dhe ush.tarake që të gr.isë hartat që i i mponohen

Lideri Erdogan: Turqia ka fuqinë politike dhe ush.tarake që të gr.isë hartat që i i mponohen

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan deklaroi se “Si Turqi dhe si popull turk ne jemi të përgatitur për çdo mundësi dhe çdo rezultat”.

Erdoğan mbajti një fjalim në ceremoninë e hapjes së spitalit Prof. Dr. Süleyman Yalçın në Stamboll ku duke përmendur pa ndeminë e k oronavirusit ai theksoi se falë strukturës së fuqishme shëndetësore të ngritur u parandaluan pengesa që ishin të zakonshme në shumë vende, përfshirë edhe vendet e zhvilluara.

“Sistemi ynë shëndetësor qëndron i fortë në këmbë pavarësisht rasteve në rritje kohët e fundit dhe numrit në kujdesin intensiv“, tha Erdoğan i cili me këtë rast ftoi qytetarët që të zbatojnë me përpikmëri rregullat e “pastërtisë”, “maskës” dhe distancës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *