lLAQ i mrekullueshëm kundër harresës surja Jasin në Kur-an !!

ILAQ i mrekullueshem kunder harreses surja Jasin

Transmeton Ibn Hisham ne biografine e tij :
Ndersa Ibn Abbas po u mesonte nxenesve ne xhamine e tij dhe njerezit ishin te perqendruar te ai , kur futet nje djale shume i piset, i shkaterruar ne rroba, bertiste me ze te larte dhe nuk kuptohej se cfare thoshte… e njohen njerezit dhe u perpoqen ta nxjerrin jashte , por ibn Abbasi i pyeti se si eshte puna me kete djale..atehere njerezit i thane qe ky eshte nje djale te te tridhjetat dhe gjate gjithe dites dhe nates ai nuk kupton se cfare ben , i ka ikur mendja komplet, eshte cmendur..

U tha ibn Abbasi: Ma sillni ketu…. ia sollen.
I vendosi doren ne koken dhe i kendoi suren Ja Sin… pasi e mbaroi se kenduari suren, djali u ngrit sikur nuk kishte ndodhur asgje, ne rregull nga mendja… u kthye sic kishte qene dikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *