lmam Kalaja i drejtohet Arbana Osmanit: Dështake mos mbulo streset e tua me ne Muslimanët!

Imam Kalaja i drejtohet Arbana Osmanit: Dështake mos mbulo streset e tua me ne Muslimanet!

E godet hoxha Ahmed Kalaja moderatorën islamofobe Arbana Osmani

Dikur kishte dashur disa fëmijë ti merrte nga babai biologjik Gëzimi për të ua dhënë pastorit dhe gruajës së tij, por i kishte dështuar pasi babai nuk ishte dorëzuar para presionit. Hoxha Ahmed Kalaja, imam në xhaminë Dine Hoxha i kishte dal në krah Gëzimit duke i rregulluar shtëpi të re dhe pagesë të kënaqshme mujore, në mënyrë që të kalonte jetën e tij me fëmijët e tij.

Dje Arbana ka vazhduar sulmet Islamofobe duke inskenuar histori me hoxhallarë dhe mësues të fesë Islame se kinse ato kanë përdhunuar fëmijë.

Ai ka dal publikisht duke shkruar: ” Arbana Osmani moderatorja e pastorëve të hershëm historia e Gëzimit e deri më sot po trillon ngjarje e histori kundër Islamit ja e radhës…Oj ti! Dështimet, paudhësitë, shthurjet e tua nuk është përgjegjës për to, as Islami as muslimanët. Dështake mos mbulo streset e tua me ne!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.