lshin këto fjalë që i tha njëri nga Sahabët, i cili më pas u shërua!

Ishin këto fjalë që i tha njëri nga Sahabët, i cili më pas u shërua!

Këto fjalë i tha njëri nga Sahabët, i cili më pas u shërua!Këto fjalë i tha njëri nga Sahabët, i cili më pas u shërua!Othman bin Ebil Asi u ankua tek Profeti -alejhi salatu ues selam- për dhimbjen që ndjente tek trupi i tij dhe i Dërguari i Allahut -alejhi salatu ues selam- i tha:

“Vendose dorën aty ku ndjen dhimbje dhe thuaj tri herë “Bismilah”. Pastaj thuaje shtatë herë këtë lutje: “Eudhu bi Izetil-lahi ue kudratihi min sherri ma exhidu ue uhadhiru.” (Kerkoj mbrojtje me krenarinë dhe forcën e Allahut nga e keqja e asaj që ndiej dhe ruhem).Ai tha: Unë e praktikova këtë dhe Allahu ma largoi dhimbjen që kisha.”[Muslimi]

Leave a Reply

Your email address will not be published.