Lutja E Ademit Babait Te Njerzimit, Njeriut Te Pare Ne Toke !

Lutja e Ademit, (alejhi selam) njeriut te pare ne toke !Lutja e Ademit, alejhi selam:Njeriut te pare te krijuar ne toke nga Krijuesi i Gjithessie Allahu e gradofte me gradat e Xhennetit dhe lusim Zotin qe te na bashkoje me ta ne Xhennetin Firdews.“O Zoti ynë! Ne e kemi futur veten në gjynah, prandaj, nëse Ti nuk na fal dhe nuk na mëshiron, ne vërtet që do të jemi nga të humburit”.Earaf 23.

Leave a Reply

Your email address will not be published.