Mahnitëse: Ne kur ishim të vegjël gjyshi na mësoi një recetë ilaçi, shëronte mbi 40 sëmundje

Mahnitëse: Ne kur ishim të vegjël gjyshi na mësoi një recetë ilaçi, shëronte mbi 40 sëmundje

Ky ilaç hudhre që do lexoni sot është një
domosdoshmëri për të gjithë ata që kujdesen për sëhndetin e tyre. Mbani në mend

se ky ilaç bën mrekulli për shëndetin tuaj, dhe është gjithashtu i dobishëm për
heqjen e kripës nga trupi, pastron gjakun, përforcon sistemin imunitar dhe enët.Për më tepër, heq yndyrën shtesë, përmirëson

metabolizmin, shëron sëmundjet femërore dhe inflamacionin.

Dhe siç thamë, mund ta bëni vetë, në shtëpi.

Metoda e përgatitjes: Merrni karafil me hudhër
dhe pritini në copa të vogla. Vendosni copat e hudhrave në një kavanoz xhami.
Hidhi një litër verë mbi hudhër dhe mbyllni enën. Lëreni në dritare, të jetë në
rrezet e diellit për 2 javë. Tundeni enën dy ose tre herë në ditë. Pas dy
javësh, kulloni lëngun dhe vendoseni në
një shishe qelqi të errët.

Përdorimi:
Merrni një lugë çaji nga ky lëng 3 herë në ditë, për një muaj. Pas
gjashtë muajsh, procedura mund të përsëritet. Efektet do t’ju mahnitin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.