E mahnitshme / Bima që përmirëson kujtesën me 75%

E mahnitshme / Bima që përmirëson kujtesën me 75%

Antioksiduesit e acidit të rozmarinës në masë të madhe mund ta parandalojnë apo ngadalësojnë shfaqjen e sëm’undjes së Alcjmerit, dhe sipas eksperteve italiane, edhe mund ta shërojnë atë.

Rozmarina është një bimë që përdoret në kuzhinë. Me kalimin e viteve është vërtetuar se rozmarina mund të përdoret si ilaç shtëpiak për shumë probleme shëndetësore.

Një nga vetitë unike shëruese të saj është mbrojtja nga ankthet. Kjo edhe është arsyeja pse gjatë kohërave të lashta është vendosur nën jastëk. Studimet kanë vërtetuar se rozmarina është e pasur me shumë acide natyrale, që lu tojnë ra’dikalët e lirë që e dëmtojnë trurin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *