Marramendëse / Receta e murgut tibetian: Ilaçi që sh.ëron gjithë së.mundjet për 12 ditë

Marramendëse / Receta e murgut tibetian: Ilaçi që sh.ëron gjithë së.mundjet për 12 ditë

Ilaçi natyral me të cilin do t’ju njohim është shumë i vjetër, i përdorur prej më shumë se pesë mijë vitesh, dhe është zbuluar nga një murg tibetian. Ekspertët pohojnë se është ilaçi më i fuqishëm natyral i cili mund t’ju ndihmojë të parandaloni dhe të trajtoni të gjitha problemet e shëndetit tuaj.

Megjithatë, përdorimi i tij lejohet vetëm një herë në vit.

Përbërësi kryesor i këtij ilaçi magjik është hudhra. Ajo ka veti shëruese dhe përdoret gjërësisht për probleme të ndryshme shëndetësore. Është konfirmuar shkencërisht se përbërësi aktiv i hudhrës, allicini, vepron ashtu si droga në uljen e presionit të gjakut.

Hudhra e papërpunuar përdoret tradicionalisht për të trajtuar çështje të ndryshme shëndetësore, duke përfshirë tensionin e lartë të gjakut, krizat në zemër, kolesterolin e lartë, arteriosklerozën, kolesterolin e trashëguar, qarkullimin e ulët të gjakut shkaktuar nga ngushtimi i arterieve dhe sëmundjeve koronare të zemrës. Gjithashtu, kontrollon efektivisht edhe kolesterolin e keq, që njihet si LDL

Leave a Reply

Your email address will not be published.