MbIedhja Prindërore Në ShkoIIe, Jetimi E Ftoi Në Vend Të Prindit Kryetarin Erdogan..!

Mbikëqyrësi i jetimit.Në një shkollë të Turqisë duhej mbajtur mbledhje prindërore.Në mesin e nxënësve ishte edhe një jetim, të cilit nuk kishte kush t’i vjen në mbledhjen prindërore ndaj e luti mësuesin t’i dërgoj letër kryetarit Rexhep Taip Erdogan që të vjen si prind i tij.Mësuesi e dërgoi letrën, por tentoi ta bind nxënësin se kryetari ka shumë obligime rreth shtetit dhe ndoshta nuk do të mund të vjen.

Për habinë e djaloshit dhe të gjithë të pranishmëve, kryetari Erdogan u paraqit dhe tha se ai do të jetë “mbikëqyrës” i atij djaloshi.“Mbrojtja e një djaloshi nuk e ndërron botën, por ndryshon bota për atë fëmijë.”Zoti i madhërishëm e shpërbleftë këtë kryetar.Përshtati Lutfi Muaremi

Leave a Reply

Your email address will not be published.