Me këtë mënyrë do ti keni Limonat gjat gjithë kohës në shtëpi,do kurseni aq shumë para.Ja si të mbillni limona në vazo..!

Limoni konsiderohet si një nga ato fruta që duhet më shumë në shtëpi dhe harxhohen shumë para për të blerë.

Ndaloni humbjen e parave duke blerë limona

Limonat janë ilaç për të kuruar shumë sëmundje. Më poshtë do u tregojmë si të mos harxhoni shumë para por t’i mbillni limonat në vazo dhe t’i keni në shtëpi.

U duhet një limon dhe të merrni farat e tyre, një vazo, dhe një fill dhe një vend ku të ketë diell në ballkon.

Ja si ta mbillni:

Për të filluar, pri sni limonin tuaj në gjysmë dhe hiqni farat. Pastroni ato siç duhet dhe më pas i funsi në ujë.

Lëreni për 6 deri në 7 ditë, duke u kujdesur që të ndryshoni ujin çdo ditë. Pasi të lini farat tuaja të zhyten në ujë për një javë, hiqni ato dhe më pas i mbillni në vazo.

Bëni vrima të vogla në pjesën e poshtme të vazos tuaj në mënyrë që uji të rrjedhë siç duhet. I ujisni dhe pas 1 ose 2 javësh do shikoni se kanë filizat e para.

Më pas e vini vazon të qëndroj nënjë vend ku bie dielli në ballkon dhe më pas kujdesuni shumë për limonin tuaj dhe do të keni gjithë kohës në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.