Migroi në Francë për një jetë më të mirë, i riu shqiptar jep shpirt në mes të rrugës: Të Allahut jemi!

Iku në Francë për një jetë më të mirë, i riu shqiptar jep shpirt në mes të rrugës: Të Allahut jemi Dhe tek Ai do te kthehemi!

Iku në Francë për një jetë më të mirë, i riu shqiptar jep shpirt në mes të rrugës: Të Allahut jemi Dhe tek Ai do te kthehemi!

Ka ndërruar jetë Alber Vishaj nga Belegu i Deçanit, djali i dës hmorit, Gëzim Vishaj. Vde kja e tij vjen si pasojë e një aks identi tra fiku në Francë.Lajmerimi: Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi.. Ka nderuarr jetë aksid entalisht Albert Vishaj nga Belegu i Deçanit, djali i dës hmorit Gëzim Vishaj! Do të na mungosh Albert. Allahu të mësh iroftë me xhehnet! Ngushëllime familjes Vishaj,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *