Mjeku Tritan KaIo – poIitikanëve: Jetoni në viIa me 10 banjo, po Zoti do marrë h ak për të mjerët që s’ngopin barkun me bukë..!

Mjeku Tritan Kalo r eagon ashpër ndaj politikanëve në vendin tonë, pas një ngjarje që e ka pë rjetuar vetë nga afër dje, por dhe për ditën ndërkombëtare të demokracisë.

Kalo shkruan se kur ka shkuar në një furrë për të blerë bukë, para tij ishte një zonjë që nuk kishte para dhe i lutej shitëses, ndërsa mjeku i pr ekur i kishte kërkuar shitëses t’i jepte qytetares çfarë i nevojitej se do të paguante ai. I nxitur nga kjo ngjarje, Kalo shkruan dhe për “f ukarenjtë e politikës”.

“JU “ish brekëgrisur të para 1990” dhe sot “PASHALLARË të kuq, blu, rozë apo pink”, të asaj që quhet SHQIPËRI e andej dhe e këndej Drinit, JU RIKUJTOJ se do të vijë shpejt një ditë që populli do zgjohet dhe do ngrihet…..NUKU do të ketë vr imë ku do mundeni të fshiheni….Vërtet që ”KOHA ËSHTË E M ASKARENJVE, POR ATDHEU I SHQIPTARËVE” (A.A.)….Quo vadis Shqipëria ime Natyrale e 28.11.1912”, shkruan mjeku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.