Mos u trishto o ti që mbi vete i mban brengat! Do të vijë një kohë që do ti kalosh ato

Mos u trishto o ti që mbi vete i mban brengat! Do të vijë një kohë që do ti kalosh ato
Dije se fatkeqësitë shlyejnë të këqijat dhe ngritin gradët. Me to arrinë shpërblim me kusht që të shpresosh në shpërblim.
Për këtë arsye në fatkeqësitë e dunjas, duhet të synohet arritja shpërblimit të Allahut. Per me shume ndjek videon ne vazhdim…

Leave a Reply

Your email address will not be published.